За фирмата

От началото на своето основаване през 2013 година фирма Индустриал Мувинг е водещата компания в България в специфичния сектор „Преместване на машини и производствено оборудване“. Първи инсталирахме в България производствените мощности на значими чуждестранни инвеститори в сектори с висока добавена стойност като: медицинска, авиационна техника и аутомотив. За своите първи стъпки в България ни се довериха и изградихме партньорства с: Latecoere, Fujifilm, BHTC, Cambro, Wili Elbe, Sensata, Kostal, Ariette, Spinner, Sihn, АBB и много други.

Благодарение на богатия международен опит, придобит в съвместната работа с нашите приятели и партньори от Harder Logistics, в производствата на: Bosch, Daimler, Fendt, Airbus, Magna Powertrain, Krones, Liebherr, Valeo и много други, внедряваме и прилагаме най-високите стандарти в безопасното международно или вътрешнозаводско разглобяване, преместване или инсталиране на производствени мощности.

Към момента екипът на Индустриал Мувинг ООД се състои от двадесет човека директен персонал – механици и електротехници, а наличната ни техника дава възможност да повдигаме и местим машини до 32 тона.