За фирмата

“Индустриал Мувинг” ООД е основана през 2012-та година като плод на желанието да заработи и у нас една вече утвърдена и ефективна в Европа система.

Искаме да Ви представим проверена палитра от индустриални услуги. Фразата “немско качество” безброй много пъти е била нарицателно за прецизност, точност и отговорност, за да се превърне в устойчиво събирателно словосъчетание за интелигентно планиране и разумното му прилагане в реални условия. На тази основа градим нашия бизнес и в това отношение сме имали най-добрите ментори в областта. Доверяваме се на на нашия немски партньор “HARDER Logistics”.

“Нашият стремеж е крайния резултат от извършената работа да оправдае Вашите очаквания.”

Вие поставяте точни изисквания и целите си, а ние организираме и вършим работата от А до Я. Нашите служители са обучени в Германия, посредством отлични специалисти. Те са се сблъсквали с разнообразни и много на брой ситуации. Това допринася за безупречна подготовка, бързина и адекватна реакция при възникване на нови такива. Избирайки “Индустриал Мувинг” ООД, Вие спестявате време и пари, защото това не отклонява Вас и наетата от Вас работна сила от основните ѝ задължения. Дейността на хората Ви е насочена там, където трябва, а ние вършим нашата работа. Това оптимизира и повишава качеството на страничния проект, по който работите – преместване на машини. Не губите производствено време и печелите сътрудници, които ще започнат и довършат работата не по-късно от поставените за това срокове.