Галерия

Описание на проекта

Нашите служители са обучени в Германия от отлични специалисти и са се сблъсквали с разнообразни ситуации. Това освен безупречна подготвена и основа свързана със спецификата на материята, им дава и възможност за бърза и адекватна реакция в действителни ситуации. 

Работата с “Harder logistic” ни е дала и основата за познаването на материята и възможността за изпитването и разширяването на тези умения в процеса на практика. Последните няколко години ние придобихме пъстър опит в динамичния ход на работата ни със солидни имена в индустрията като “Fendt” , “Cartago”, “Vavious” и “Ixetic”. 

Продължилото повече от година сътрудничеството с гореизброените, ни даде идеята, че на българска почва услугата, която предлагаме не просто липсва, но е и невъзможна без чуждестранно менторство, поради липсата на know how и задълбочето познание на детайлите на процеса в индустриалните премествания. Именно това ни даде уверостта, че именно ние можем да представим на местния пазар тази услуга, изучена, проучена и изпитана вече навън. 

Нашият стремеж е крайният резултат от извършената работа да оправдае Вашите очаквания, срещайки напъно ясно поставените в началото на проекта изисквания. Вие поставяте целите, а ние организираме и вършим работата от А до Я . Избирайки “Industrial moving” Вие спестявате време и пари, защото това не отклонява Вас и наетата от Вас работна сила от основните й задължения. Дейността на хората Ви е насочена там, където трябва, а ние вършим нашата работа. Това оптимизира и повишава качеството на страничния проект, по който работите – преместване на машини. Не губите производствено време и печелите сътрудници, които ще започнат и довършат работата не по-късно от поставените за това срокове.

Опаковане и подготовка на оборудване за транспорт

Дезинфекция на машина преди инсталация, допълнителни мерки срещу разпространението на COVID-19

По време на нашата работа се взимат всички мерки за превенция от разпространението на COVID-19. Здравето на нашите служители и клиенти е на първо място.

Товарене на хоризонтален шпиц

Свържете се с нас